Om oss
Intueri er et konsulentfirma innen privatøkonomi som ble stiftet i 2017. Bedriftens mål er å hjelpe privatpersoner med å få orden på sin økonomi, gjennom å tilby kursopplegg og private konsulenttimer.


Nordmenns samlede forbruksgjeld er på mer enn 90 milliarder kroner, og det ble opprettet ca. 4,5 millioner inkassosaker i første halvår av 2017 alene.Samtidig oversømmes markedet av reklamer for kredittkort og forbrukslån uten sikkerhet. Dette er uten tvil et samfunnsproblem.Vi har et underliggende fokus på en pedagogisk og intuitiv veiledning, herav navnet Intueri. Vi kan arrangere egne kurs for skoleklasser eller organisasjoner, men vi har også kurs som er åpne for alle. Fordi vi bor i et langstrakt land har vi utviklet nettkurs slik at alle kan få tilgang til kursopplegget vårt, uavhengig av geografi.

Vårt team
Alle i vårt team har utdanning og erfaring innen økonomistyring.
Les mer om hver enkelt av oss under og klikk deg gjerne videre til vår profil på LinkedIn.

Asja Bosnic

Asja Bosnic er utdannet økonom fra Høgskolen i Oslo og Akerhus. Hun brenner for å vise folk hvor lett og intuitivt god budsjettering faktisk kan være.

Hanna Schjerva Eide

Hanna Schjerva Eide er utdannet økonom fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun brenner for å øke bevisstheten rundt sparing, og bruk av kredittkort.